Aurora

 • Leeftijd:

  26

 • Functie:

  Kok, Hospitality, VJ, Hiernaast oriënteer ik mij op techniek.

 • Vrijwilliger sinds:

  2018

 • Hoe ben je bij Willemeen terecht gekomen?:

  Ik zocht een fijne plek om als barmedewerker te werk te gaan, dit vond ik bij Willemeen! Dé spot waar ik 7 jaar geleden voor het eerst als een enthousiaste bezoeker dansend naar binnen walste.

 • Favoriete show:

  Forms! Mijn liefde gaat uit naar drum ‘n’ bass, maar ook zit er een metalhead in mij! Er is hier enorm veel variatie in aanbod, voor iedereen wel wat wils! De artiesten die hier het podium betreden zetten allemaal iets heel moois neer in samenwerking met de crew van Willemeen!

Willemeen is voor mij...

Bij Willemeen vinden en geven wij stukjes van onszelf.

Het is dé plek waar iedereen zijn passie, kennis, levenservaringen en successen kan delen. Een fijne omgeving waar wij leren van elkaar en gemotiveerd raken door elkaars enthousiasme. Hier worden onze “smaakpupillen” geprikkeld en daarbij worden wij uitgedaagd om meer te ontdekken, durven en doen! Denk ook aan de verschillende culturen, van over de hele wereld, die hier samenkomen om samen te werken; vrijwilligers, stagairs, artiesten etc. Iedereen draagd iets persoonlijks bij en dat maakt het concept uniek! ’Out of your comfortzone’ is wat mij betreft het motto. Willemeen biedt de perfecte basis om te groeien, voor iedereen! Hier kijken wij op naar anderen, wij zijn een prachtig voorbeeld voor elkaar! Hier durven wij onszelf te laten zien en groter te dromen.

Als vrijwilligers kunnen wij ons focussen op verschillende interessegebieden, waardoor wij onze horizon verbreden én waarbij wij onze creativiteit tot uiting mogen brengen. Via deze weg ontdekken wij wellicht wat bij ons past en zijn wij vrij om te leren van onze fouten. Wij springen in het diepe, verleggen grenzen en ontdekken onze kwaliteiten welke ook worden erkend. Wij worden gewaardeerd om onze werklust, dragen met trots de geleerde kennis over aan anderen en zetten anderen ertoe aan hetzelfde te doen. Wij brengen veel moois teweeg, voor onszelf, elkaar en de vele bezoekers. Maar bovenal, hier word ontzettend genoten!